Oct 20

Urari si felicitari pentru nunta, casatorie

- Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

- Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…. pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!

- V-ati bucurat de iubirea familiei, de iubirea parintilor si a fratilor iar acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de Piatra si La Multi Ani!

- In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, din toata inima!

- Fie ca viata vostra in calitate de sot si sotie sa fie plina de bucurii si armonie. Cele mai bune urari pentru amandoi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si Casa de Piatra!

- Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!

- Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!

- Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna! La Multi Ani!

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Urari 5 Comentarii

5 commenturi...

 1. Posted by ana 29th May, 2011 at 11:28 pm

  foarte frumoase si originale . VA MULTUMESC

 2. Posted by Shura 17th November, 2011 at 6:23 pm

  ceva mai bun nu avetzi???????????????????????????????????????????? xD

 3. Posted by andreyy 22nd April, 2012 at 10:51 am

  Da puteti compune o poezie fiindca eu vreau sa o acompaniez la chitara…sper sa fie un cadou bun!

 4. Posted by virgilika 16th September, 2012 at 6:27 pm

  super

 5. Posted by veronella 21st September, 2012 at 4:15 pm

  super…foarte original

Ce parere ai?